Siis nyt alkoi loma, enkä ole nukkunut yhtään tänä yönä. Kello on jo viisi. Nuha pitää hereillä, mutta kuinkahan kauan. Tunnin verran olen surffaillut netissä, kun uni ei kerta tule. Eilen leikin jälleen kameralla ja lapaskuvatkin muuttuivat yllättäen hyvin salaperäisiksi.

Tässä vielä tunnistaa että neuleesta on kyse, mutta mitä tämä sitten on!

Tällaisia kuvia tulee kameralla loputtomiin. Mietin mitä näillä vois tehdä. Ehkä kortteja... Perjantaina alkoi työväenopistossa taidekorukurssi. Ehkä saan kuvistani jotain materiaalia sinne. Mielenkiintoista. Kurssi jatkuu parin viikon päästä. Odotan innolla muidenkin ideoita.

Olen ilmoittautunut jämistelyyn mukaan. jamablogi.blogspot.com . Huhtikuun aikana neulon tai virkkaan vain jämälangoista. Ja niitähän kyllä riittää. Täytyy ruveta miettimään idiksiä jämäprojekteihin. Viimevuotisen jämistelyn jäljiltä jäi vielä jokunen kilo lankoja tuhoamatta. Ja uuttakin jämää on putkahtanut peliin.

Nyt taidan hiippailla takaisin sängyn uumeniin, jos uni tulisi muutamaksi tunniksi ennen kaupunkireissua. Hassua muuten, asun kaupungissa, mutta kun sanon meneväni kaupunkiin olenkin menossa naapurikaupunkiin.

HYVIÄ UNIA!